Podziękowania

Pani Dyrektor Izabela Łabuś serdecznie dziękuje Gonu Pedagogicznemu i uczniom za przygotowanie I edycji Powiatowego Konkursu Kulinarnego Dzikie smaki Sądecczyzny.

Nad przygotowaniem strony kulinarnej i dekoracją stołów czuwały panie: koordynator p. Małgorzata Jarząb, p. Joanna Sowa i p. Dorota Kulig-Marcisz.

Dziewczęta startujące w Konkursie, Klaudia Polańska z IIIT i Daria Białoń z IIT, które zdobyły wyróżnienie, zostały przygotowane przez p. Joannę Sowę.

Podziękowania skierowane są także do nauczycieli, którzy zadbali o dekorację sal i korytarzy: p. Alicji Adamczyk, p. Izabeli Grabiec, p. Magdaleny Gucwy, p. Anety Peregrym, p. Beaty Prusak, p. Marty Rejowskiej, p. Izabeli Sowy, p. Małgorzaty Zielińskiej, p. Marka Dymka, p. Tomasza Przyborowskiego, p. Piotra Rutki,  p. Zenona Smydy, p. Piotra Szkrobuta oraz p. Angeliki Stoińskiej i p. Anny Bursztyńskiej-Ruckiej, które czuwały nad całością programu artystycznego.

W trakcie przygotowań niezmiernie cenna była pomoc uczniów. Pani Dyrektor dziękuje wszystkim zaangażowanym. W przygotowaniu kulinariów i obsłudze gości niezawodni byli uczniowie Technikum: Sylwia Chruściel, Szymon Chryczyk, Izabela Glapś, Kinga Mitro, Natalia Piróg, Weronika Pyrek, Jolanta Ruchała, Patrycja Szczepaniec, Agnieszka Śrutek, Oliwia Wróbel, Małgorzata Gabryś, Karolina Franczyk, Izabela Lipnicka, Sylwester Gumulak, Daniel Kosztyła, Mateusz Piksa, Jakub Tokarczyk, Michał Uryga, Arkadiusz Nowak, Tomasz Skwarło.

Pomagali również: Weronika Długosz, Magdalena Cisowska, Patrycja Krupa, Piotr Plata, Mateusz Błażków, Mikołaj Zarzycki, Krzysztof Michalik, Szymon Bugajski, Filip Siuta, Arkadiusz Baziak, Paweł Buszek, Mateusz Dźwigała, Krzysztof Hadała, Mikołaj Rams oraz nasi dźwiękowcy Kacper Hełmecki i Bartłomiej Jurczyński.